skip to Main Content

Тони од група „Акорди“: Биоритам во свое време беше институција! (ВИДЕО)

Тони од група „Акорди“: Биоритам во свое време беше институција! (ВИДЕО)
  • 14.03.2019

Биоритам е групата која своевремено жареше и палеше кога станува збор за најмногу свадби во годината, огромен брои на турнеи, но и неколку хитови како „Паша“, „Место не ме држи брате“ и уште многу.

Сепак на се што е добро некако му доаѓа крајот. Групата Биоритам сеуште постои, но сјајот кој го имаа пред десеттина години го изгубија. Во времето кога беа Новица, Тони, Орце Лазаров, навистина беа најдобри во Македонија. Препознатливи по своите црно бели шари на лицето, а и секогаш ќе останат запамтени по тоа.

Поранешниот член на оваа група Тони се присети на најубавите моменти.

Back To Top