skip to Main Content

Тони Зен за „Ексклузив“: Јас сум заљубен, женет човек и имам дете! (ВИДЕО)

Тони Зен за „Ексклузив“: Јас сум заљубен, женет човек и имам дете! (ВИДЕО)
  • 09.04.2019

По долга медиумска апстиненција Тони Зен застана пред камерата на Ексклузив, не шокираше нас, но ќе ве шокира и вас. Ретко зборува за приватниот живот иако овој пат, откри дека е среќно женет човек и татко на едно дете.

 Дознавме дека неговата сопруга се вика Валентина, а нивното синче Јасен. Дознајте повеќе детали од разговорот со Тони Зен и колешката Кристина Весиќ.

 

Back To Top