skip to Main Content

Тинекс: 25 години успешна приказна и традиција (ВИДЕО)

Тинекс: 25 години успешна приказна и традиција (ВИДЕО)
  • 31.05.2019

Компанијата „Тинекс“ пред два дена прослави 25 години постоење.

25 години докажан квалитет, успешна приказна, но и традиција. Водителката Кристина Весиќ беше присутна и разговараше со Цветанка Христова која е бренд директор и со господинот Владимир Тодоровиќ.

Во продолжение погледнете ја целата атмосфера:

Back To Top