skip to Main Content

Тепачка кој да ја земе членската од СДСМ со број 038916 – и тоа со потпис на Бранко!

Тепачка кој да ја земе членската од СДСМ со број 038916 – и тоа со потпис на Бранко!
  • 07.10.2019

По фалсификатот членска книшка за специјалната јавна обвинителка со која намерата беше да се изманипулира јавноста за нејзина наводна партиска припадност, се појавија исти членски книшки и за други. Една од нив е и Памела Андерсон.

Back To Top