skip to Main Content

Таско и 2Бона од „Урбан Рекордс“: Немаме доволна поддршка од македонските медиуми! (ВИДЕО)

Таско и 2Бона од „Урбан Рекордс“: Немаме доволна поддршка од македонските медиуми! (ВИДЕО)
  • 31.01.2019

1ТВ и Ексклузив беа првите кои ги објавија на телевизискиот етер овие млади момци, во момент кога ја снимаа песната „Не ме боли“ и сеуште ја немаа оваа популарност.

Оттогаш па до сега, бројките на Youtube за нив се издигаат вртоглаво и се вистинско освежување на македонската музичка сцена.

„Балкан“ и „Ало“ беа доволна причина за 2Бона и Таско да го заслужат местото во нашата емисија, но овој пат како гости во студио. Тие велат дека сепак и покрај големиот успех овие неколку месеци, од македонските медиуми сеуште ја немаат вистинската поддршка.

Во продолжение погледнете го целото интервју:

Back To Top