skip to Main Content

Тамара Тодевска ќе настапи на првата „Парада на гордоста“ во Скопје (ФОТО)

Тамара Тодевска ќе настапи на првата „Парада на гордоста“ во Скопје (ФОТО)
  • 24.06.2019

Тамара Тодевска која пред еден месец на направи сите горди со својот настап на Евровизија и освоеното прво место од жири, а финално седмо место, ќе настапи на првата „Парада на гордоста“ во Скопје која ќе се случи на 29 јуни.

Настанот ќе започне во „Жена Борец“, а ќе заврши во Градскиот парк кај популарната „Школка“. Таму е предвидено да се обрати министерката за труд и социјална политика Мила Царовска. Тамара Тодевска ќе настапи со евровизиската песна „Proud“.

Таа го потврди својот настап и на социјалните мрежи:

Back To Top