skip to Main Content

Тамара Тодевска прва гостинка во „Ексклузив“: Пејачката откри како ќе се вика синчето (ВИДЕО)

Тамара Тодевска прва гостинка во „Ексклузив“: Пејачката откри како ќе се вика синчето (ВИДЕО)
  • 10.09.2018

Денеска во премиерното издание на „Ексклузив“ на 1ТВ гостинка беше една од нашите најпознати пејачки, Тамара Тодевска. Причина за нејзиното гостување беше нејзиниот најнов видео запис за песната „Довидување таго“, а се разбира со Тодевска поразговаравме и за уште неколку други теми.

Една од нив беше и нејзината блажена состојба, односно таа пред камерите на 1ТВ откри дека за неколку месеци ќе се породи, а синчето ќе го крсти Дарент.

Погледнете го нејзиното гостување:

 

Back To Top