skip to Main Content

Сузана Гавазова со “ Намазана“ ја освојува Србија

Сузана Гавазова со “ Намазана“ ја освојува Србија
  • 09.02.2019

Сузана Гавазова продолжува со походот за освојување на српскиот и балканскиот музички пазар. Со песната „ Намазана“ ( Намачкана), таа покажа еден нов поинаков  стил- ултра модерен со кој  ја заинетерсира јавноста во соседна Србија.  Тоа се докажа со многуте гостувања на српските и регионални ТВ канали во емисиите и шоуата на Прва, Гранд, Пинк.

Првата песна која Гавазова ја промовираше во Србија беше песната  „Хало“.
Нашата пејачка не чекаше да помине долго време, па затоа повторно околу себе собра проверена екипа и повторно изненади со новиот проект.
Тимот кој работеше на оваа песна се Саша и Ана Диниќ, а видеото го работеше „НН Медиа продукција”.
Песната беше официјално промовирана во емисијата „Гранд Коктел“ во „Гранд продукција“, а во самата емисија Сузе отпеа и неколку убави стари македонски песни.

Back To Top