skip to Main Content

Студио „Мода“: Уште една емисија посветена на присутните на „Story Awards“ (ВИДЕО)

Студио „Мода“: Уште една емисија посветена на присутните на „Story Awards“ (ВИДЕО)
  • 28.03.2019

Навистина настанот „Story Awards“ и после неколку дена е главна тема во главниот град, а Сергеј Варошлија одлучи да им посвети на присутните две емисии.

Погледнете што имаше да каже:

Back To Top