skip to Main Content

Српскиот пејач Дарко Лазиќ: Се уништив себеси за цел живот!

Српскиот пејач Дарко Лазиќ: Се уништив себеси за цел живот!
  • 12.10.2019

Српскиот пејач Дарко Лазиќ кон крајот на октомври минатата година доживеа сообраќајна несреќа во Брестаќ. Една година подоцна уште му е тешко да зборува на оваа тема.

„Јас моите гревови ги платив до крајот на живоот. Но, најмногу ме боли сега кога некој ќе каже: „Добро, кога веќе ќе си ја платиш казната?“ Па што ќе ми повеќе казна, се уништив себеси за цел живот“, рекол пејачот.

Да потсетиме, тој со автомобилот излета од патот и се преврте на кров, тепко беше повреден и некое време беше во кома.

Back To Top