skip to Main Content

Солзи, разводи, кавги, концерти, ексклузивни интервјуа – Една година „Ексклузив“ (ВИДЕО)

Солзи, разводи, кавги, концерти, ексклузивни интервјуа – Една година „Ексклузив“ (ВИДЕО)
  • 02.04.2019

29. март – 2018 година беше денот кога 1ТВ започна да зрачи во медиумскиот простор и за толку кратко време постави стандарди на кои завидуваат останатите телевизиски куќи.

Дел од „приказната“ 1ТВ  е и забавниот магазин „Ексклузив“, кој исто така успеа да ги освои симпатиите на гледачите.

Во Ексклузив се појавија најпознатите личности од светот на шоу-бизнисот, а од еден поинаков агол ги имавме и политичарите, бизнисмените, спортистите и многу други.

Што точно сработивме во изминатите 365 дена ќе дознаете од овој прилог:

Back To Top