skip to Main Content

Слаткар „ролаше“ во живо, а на крајот од емисијата остана во шок од „неочекуваниот“ гостин (ВИДЕО)

Слаткар „ролаше“ во живо, а на крајот од емисијата остана во шок од „неочекуваниот“ гостин (ВИДЕО)
  • 21.11.2018

Марко МаринковиќСлаткар уште долго ќе го памети гостувањето во „Ексклузив“.

Има неколку причини за тоа, една од нив е што популарниот рапер за првпат во живо мораше да „рола“ тутун во ризла, имаше специјален поздрав од Канада, односно му се јави Јован Јованов, а на крајот од емисијата се појави и неговиот најдобар другар и кум, Мартин.

Гостувањето на Слаткар може да го погледнете на – 10:53 минута.

Back To Top