skip to Main Content

Слаткар распали по Панчо како никогаш до сега: Луѓе како него мора да исчезнат! (ВИДЕО)

Слаткар распали по Панчо како никогаш до сега: Луѓе како него мора да исчезнат! (ВИДЕО)
  • 14.03.2019

2Бона и Слаткар овие денови се најактуелни на македонската музичка сцена откако нивната најнова песна „Дијаманти“ стигна до 1,000,000 прегледи за само 2 недели.

Причината за гостувањето беше токму таа, а младите момци 2Бона најавија и спектакуларна соработка со познатата пејачка Елена Китиќ, велат дека јавноста нема видено песна каква што тие подготвуваат, па останува да видиме.

Во текот на денешниот ден раперот Панчо од дуото ДНК, ги “пецна” Слаткар и 2БОНА велејќи дека нивните прегледи на “Youtube” се лажни!

-Дијамант(И) не направија популарни. Голема благодарност до нашата вечна инспирација и идол Марче Слаткаристика што ни помогна да стасаме до 200.000 ( ОРГАНСКИ ) прегледи.

На ова Слаткар реагираше навистина бурно, па дури употреби и погрдни зборови! Во продолжение погледнете за што станува збор:

Back To Top