skip to Main Content

Слаткар емотивно за „Ексклузив“: Најголема желба ми е….(ВИДЕО)

Слаткар емотивно за „Ексклузив“: Најголема желба ми е….(ВИДЕО)
  • 22.07.2019

Тимoт на „Ексклузив“ го искористи убавото време за да направиме интервју со познатиот македонски рапер Слаткар во познат скопски базен.

Тој после долго време повторно зборуваше за приватниот живот, а емотивно откри и која му е најголема желба, покрај музиката. Во продолжение погледнете:

 

Back To Top