skip to Main Content

Сите мажи му завидуваат: Милан Калиниќ има сопруга за вилица да ти падне (ФОТО)

Сите мажи му завидуваат: Милан Калиниќ има сопруга за вилица да ти падне (ФОТО)
  • 10.07.2018

Последната информација што доаѓа од водителот Милан Калиниќ е дека отпатувал со своето семејство на одмор во Италија.

Имено, Калиниќ уживаше со својата сопруга Сандра и нивните деца во Аква паркот, а фотографиите од одморот одлучи да ги сподели на Инстаграм. Сепак, големо внимание привлече неговата згодна половина.

Актерот и водител Милан Калиниќ е 12 години во брак со Сандра, која покрај тоа што е убава, има и фигура на која може да ѝ позавидат многу девојки.

Иако, Калиниќ не ја покажуваше многу често нејзината физичка подготвеност на социјалните мрежи, сега одлучи да покаже како изгледа Сандра во бикини.

Иако, Сандра не се појавува често во јавноста, таа е тема меѓу многумина кои коментираат дека е многу здогна и има тело за десетка.

Нема сомнение дека многу мажи му завидуваат на Милан Калиниќ.

Back To Top