skip to Main Content

Синот по стапките на таткото: Борче ја напиша „Не кани ме“, а Илчо го создаде „Дупер“ (ВИДЕО)

Синот по стапките на таткото: Борче ја напиша „Не кани ме“, а Илчо го создаде „Дупер“ (ВИДЕО)
  • 26.04.2019

Дека „крушата под круша паѓа“ е вистински пример семејството Нечовски. Имено,  Борче Нечовски кој е наш најдобар текстописец и автор на песната „Не кани ме“ е татко на Илчо Нечовски кој е фронтмен на триото Дупер.

Тимот на „Ексклузив“ направи интервју со нив, а тие за првпат како татко и син се појавија во јавност. Добивме мислење за текстовите на Дуперци од страна на Борче, а секако разговаравме и на други интересни теми.

Back To Top