skip to Main Content

Синот на славниот фолк пејач доживеа тешка сообраќајна несреќа во Германија (ФОТО)

Синот на славниот фолк пејач доживеа тешка сообраќајна несреќа во Германија (ФОТО)
  • 27.03.2019

Енис Муслимовиќ, синот на Халид Муслимовиќ доживеа тешка сообраќајна несреќа во Германија.

На лице место пристигнала Брза помош за да му помогне на Енис и неговиот пријател кој бил заедно со него во автомобилот.

Синот на Халид се јави преку социјалните мрежи, потврдувајќи дека е добро.

На фотографиите јасно се гледа автомобилот на Енис кој е видно оштетен.

Back To Top