skip to Main Content

„Се случуваат и бури“: Сопругот на Радмила Шекеринска откри детали за нивниот брак (ВИДЕО)

„Се случуваат и бури“: Сопругот на Радмила Шекеринска откри детали за нивниот брак (ВИДЕО)
  • 23.01.2019

„Брак како брак, понекогаш се случуваат и бури“, вака гласи изјавата на Бобо, сопругот на Радмила Шекеринска.

Радмила Шекеринска и Божидар Јанковски избегнуваат да зборуваат за својот приватен живот, но јавноста се повеќе сака да дознава информации за нивниот брак.

„Малку ќе дувне ветер од страна, но гледаш некако да го менаџираш одвнатре, инаку е во ред“, дополни сопругот Бобо.

Погледнете го видеото подолу каде може да слушнете повеќе информации за нивниот заеднички живот:

Back To Top