skip to Main Content

Сека Алексиќ и семејството со фотографии од својот луксузен одмор(ФОТО)

Сека Алексиќ и семејството со фотографии од својот луксузен одмор(ФОТО)
  • 27.07.2018

Сека Алексиќ и нејзиниот сопруг Вељко Пиљикиќ пред два дена заминаа за Хрватска, каде што пејачката имаше закажан настап, а слободното време го искористија во сончање, јадење, одмарање и правење фотографии.

Таа со семејството летуваше во луксузниот хотел Амабилис, на кој Сека јавно му се заблагодари за гостопримството и го препорача на своите следбеници кои сакаат мир и вистинско уживање.

☀️

A post shared by Seka Aleksić | Artist (@seka_aleksic) on

?

A post shared by Seka Aleksić | Artist (@seka_aleksic) on

#perfectday

A post shared by Seka Aleksić | Artist (@seka_aleksic) on

#perfectmoment ?

A post shared by Seka Aleksić | Artist (@seka_aleksic) on

#relax @luxury_hotel_amabilis

A post shared by Seka Aleksić | Artist (@seka_aleksic) on

?

A post shared by Seka Aleksić | Artist (@seka_aleksic) on

❤️

A post shared by Seka Aleksić | Artist (@seka_aleksic) on

?@luxury_hotel_amabilis

A post shared by Seka Aleksić | Artist (@seka_aleksic) on

#zivotjelep ?

A post shared by Seka Aleksić | Artist (@seka_aleksic) on

Back To Top