skip to Main Content

Северина купи јахта за 250.000 евра

Северина купи јахта за 250.000 евра
  • 09.04.2018

Поп-ѕвездата Серина одлучила следново лето да го прокрстари Јадранското Море заедно со сопругот Игор Којиќ и синот Александар.

Затоа купила јахта од средната класа „cranchi Z35“, која чини 244.500 евра.

Овој тип јахта е многу популарен, долга е 11,5 метри, и на неа можат да се сместат 20-тина луѓе.

Јахтата ќе и биде испорачана следниот месец, и ќе биде стационирана во Сплит.

 

Back To Top