skip to Main Content

Северина ги отследи сите на Инстаграм: Нејзината листа сега брои само двајца! (ФОТО)

Северина ги отследи сите на Инстаграм: Нејзината листа сега брои само двајца! (ФОТО)
  • 23.07.2018

Северина на Инстаграм ја следат околу 815.000 луѓе, а таа меѓу оваа маса избра да го следи само својот сопруг и уште една пријателка!

И додека сите се трудат да имаат што повеќе пријатели и да следат што повеќе интересни профили, Северина го прави токму спротивното!

Очигледно е дека на Северина и „пукнал“ филмот, па се решила на еден ваков чекор. Таа одлучила да ги отследи сите оние непотребни луѓе, па така нејзината листа сега брои само 2 личности.

Имено, сега Северина ги следи само сопругот Игор и Миа Поповиќ. А сите оние нејзини пријателки кои и ги лајкуваа објавите и ѝ оставаа срценца со емотивни коментари – сега се минато.

Back To Top