skip to Main Content

Светски познатата блогерка Тамара во Охрид! (ФОТО)

Светски познатата блогерка Тамара во Охрид! (ФОТО)
  • 06.08.2018

Светски познатата блогерка Тамара Калиниќ сврати во Охрид. Како и многу познати личности од регионов и пошироко, таа одлучила да го посети нашиот охридски бисер, и иако од соседството таа на своите социјални мрежи споделила дека е прв пат тука за нејзините 25 години.

Инаку, за оние кои не знаат, Тамара е млада девојка од Србија која успешно ги спојува своите две огромни пасии – модата и патувањето, а нејзините авантури ги објавува на Инстаграм и личниот блог Glam and Glitter.

Во продолжение, погледнете како изгледа Охрид низ очите на познатата блогерка и уживајте:

Back To Top