skip to Main Content

Свадба како од бајките: Пејачката Симона Попоска се омажи (ФОТО)

Свадба како од бајките: Пејачката Симона Попоска се омажи (ФОТО)
  • 04.06.2018

Уште долго ќе се памети свадбата на познатата пејачка Симона Попоска и нејзиниот сопруг Кристијан Попоски која се случи во саботата во еден познат ресторан во  Струга.

Атрактивната пејачка во присуство на своите најблиски роднини, пријатели, соработници и колеги направи свадбена веселба, на која се разбира, највесела била токму таа.

Инаку познатата невеста била облечена во креација на познатиот дизајнер Златко Јовановски, со кого соработува веќе неколку години.

 

Back To Top