skip to Main Content

Сајбер манијак го превзеде Инстаграм профилот на Љупка Митрова (ФОТО)

Сајбер манијак го превзеде Инстаграм профилот на Љупка Митрова (ФОТО)
  • 23.07.2019

Инстаграм профилот на популарната блогерка Љупка Митрова е повторно жртва на сајбер манијак.

Имено од пред неколку часа нејзиниот профил на Инстаграм не постои, а Митрова нема никаков пристап за да си го врати назад.

Таа веќе е во комуникација со хакерот, кој по се изгледа подолг период бил најавен на профилот и го следел секој разговор на Љупка.

Инаку ова на познатата блогерка и се случува  веднаш откако таа со своите две ќерки пристигна во Турција каде го поминува својот годишен одмор.

Back To Top