skip to Main Content

Саша Ковачевиќ и неговата девојка во брутална секси фотосесија (ФОТО)

Саша Ковачевиќ и неговата девојка во брутална секси фотосесија (ФОТО)
  • 20.01.2019

Како и секоја година во овој период после празниците, Саша Ковачевиќ ужива во одморот на некоја рајска дестинација, а оваа година друштво му прави девојката Зорана.

Познато е дека Саша води сметка за здрав начин на живот и дека многу време поминува во теретана, и дефинитивно е јасно зошто жените се воодушевуваат кога ја гледаат секоја негова фотографија од плажа и нестрпливо чекаат да се соблече.

Сепак, Саша овој пат не е сам на фотографиите, бидејќи му се придружи неговата бомбастично градена девојка Зорана.

-За оваа килажа стварно не сум спремен- се пошегува Саша во описот на фотографијата која ја носи Зорана.

Тие двајца заедно позираат на фотографиите на место каде што Саша веќе неколку пати бил – Тајланд, и двајцата покажаа зошто се еден од најзгодните јавни парови на Балканот.

Саша и неговите истакнати мускули имавме шанска веќе неколку пати да ги видиме и неспорно е дека секој пат добива воодушевување, но сепак Зорана е вистинско изненадување. Во црно бикини покажа совршени стомачни, мускулести нозе и затегнато тело, па нема потреба да се констатира она штп е видливо на прв поглед- дека тие се навистина, совршен пар.

 

 

Back To Top