skip to Main Content

Риџард Гир на 69 години доби син со 33 години помлада девојка!

Риџард Гир на 69 години доби син со 33 години помлада девојка!
  • 12.02.2019

Ричард Гир (69) и Алехандра Силва (36) го добија своето прво заедничко дете!

Популарниот актер и неговата 33 години помлада сопруга добија син, а Алехандра се породи во Њујорк пред неколку дена.

Ричард и Алехандра сеуште официјално не објавија како ќе се вика нивниот син, а едни од ретките објави за јавноста ги имаше кога Алехандра и актерот се најдоа со Далај Лама кој тогаш и ја стави раката на нејзиниот стомак за да го благослови детето.

Како Будист, Гир е истакнат застапник на човечките права во тибет. Меѓутоа, токму тој факт му донесе забрана за влез во Кина.

Алехандра и Ричард се заедно повеќе од 4 години.

 

Back To Top