skip to Main Content

Ријана се опијани во емисија, па ја шокираше Америка со ова признание (ВИДЕО)

Ријана се опијани во емисија, па ја шокираше Америка со ова признание (ВИДЕО)
  • 25.06.2019

Ријана (31) учествуваше во повеќе од популарното шоу со назив “Ден за пиење”, со американскиот водител Сет Мејерс (45), а после неколку часа алкохолизирање поп ѕвездата толку многу се опушти што видеото стана ненормално вирален.

Судејќи по коментарите на Ријана “таа повторно покажа дека е озбилен цар”, а бројот на прегледи неконтролирано растат од минута во минута, па доволно е да се каже дека веќе има повеќе од 6 милиони за неполни 5 дена.

Многу приметија дека, кога ќе се опушти, Ријана зборува со акцент од Барбадос, а едно признание ја шокираше цела Америка.

Се работи околу тоа дека Ријан никогаш- замислете – не одгледала ниедна епизода од серијата “Игри на тронови”.
-Не, никогаш. Ниедна епизода! – кажа Ријана.
Поп ѕвездата е уште една од низата на примери дека колку си по славен, толку си и по нормален, а во тоа можете да се уверите во снимката подолу:

 

Back To Top