skip to Main Content

Реакциите не стивнуваат: Погледнете како беше на одличниот концерт на Лозано! (ВИДЕО)

Реакциите не стивнуваат: Погледнете како беше на одличниот концерт на Лозано! (ВИДЕО)
  • 26.03.2019

Влатко Лозаноски 23 март ќе го памети целиот живот, затоа што може да се пофали дека направи спектакл во Вип арената и ги оправда сите очекувања на присутните.

Најголемите хитови како: „Јако, јако“, „Мајко“, „Километри“, „Надеж“ и уште многу други беа испеани во еден глас заедно со публиката, а потоа со „Ја излези Ѓурѓо“ браќата од Некстајм навистина го потврдија овој спектакл.

Тимот на Ексклузив присуствуваше и успеа да добие ексклузивно интервју од Лозано, па да ги видиме неговите импресии од концертот!

Back To Top