skip to Main Content

Предизвик во живо: Гледајте како поминаа Стефонатор и Џипи во Ексклузив (ВИДЕО)

Предизвик во живо: Гледајте како поминаа Стефонатор и Џипи во Ексклузив (ВИДЕО)
  • 16.03.2019

Тие се моментално едни од најпопуларните тинејџери во нашата земја, а причина за тоа се нивните видеа на Јутјуб.

Стефонатор и  Џипи беа гости во петочното издание на Ексклузив каде зборуваа за нивните почетоци, но и ги натеравме на предизвик.

За да ја погледнете емисијата одете на 13:28 сек.

Back To Top