skip to Main Content

По Тамара Тодевска и Викторија Лоба снима спот во Грција (ФОТО)

По Тамара Тодевска и Викторија Лоба снима спот во Грција (ФОТО)
  • 07.10.2018

Причината поради која пејачката Викторија Лоба беше во Санторини, Грција со македонската диџејка Марга Сол сега е повеќе од јасна.

Пејачката се одлучи да сними видео запис токму на ова место, но непознато е за која песна се работи. Она што таа откри за нејзините обожаватели се само хаштази #ifeelit #наднебото.

Дали се работи за англиска и македонска верзија и дали навистина се ова тие наслови за новата песна, останува да видиме во блиска иднина. Се дотогаш погледнете мал дел како би изгледал новиот видео запис на Викторија Лоба:

Back To Top