skip to Main Content

„После ова повеќе немам стравови“: Лепа Брена искрено за најтешките моменти од животот

„После ова повеќе немам стравови“: Лепа Брена искрено за најтешките моменти од животот
  • 07.10.2018

Пејачката Лепа Брена веќе 35 години сјае на балканската сцена, и во никој момент нејзината популарност не падна.

И кога имаше најтешки моменти во нејзиниот живот, таа го преживеа она што многу мајки не би можеле да преживеат, таа го задржа достоинството и се обиде да ја натера јавноста да не знае низ што минува.

Имено, таа го преживеала киднапирањето на синот Стефан, момент за кој осумнаесет години подоцна, не сака да се сеќава.

„Мислам дека ги доживеав сите мои стравови тогаш кога требаше. Мојата прва тема датира од петто одделение во основно училиште, кога морав да пеам и умирав од страв. Со првата победа, моите стравови исчезнаа. Имено, јас сум жена која го помина распадот на Југославија и киднапирањето на моето дете, но после тоа не се плашам од ништо повеќе. Имав две многу сериозни тромбози, така што не би повеќе за тие шок работи. Јас сум одговорна да ги правам луѓето среќни и да ги радувам со некои убави вести, така што од таквите стравови нема збор“, изјави Лепа Брена за српскиот „Курир“.

Потсетуваме на моментот кога пејачката пет денови не знаеше за киднапирањето на нејзиниот син кога, а киднаперите од нејзе побарале 2,5 милиони марки за повторно да биде со своето дете. Се разбира, во никој момент не жалеа на парите и веднаш реагираа.

Back To Top