skip to Main Content

Панки од „Куку Леле“: Тешко е да си самохран родител, ама се снаоѓам (ВИДЕО)

Панки од „Куку Леле“: Тешко е да си самохран родител, ама се снаоѓам (ВИДЕО)
  • 16.03.2019

Сашо Каимовски или на јавноста познат како Панки од „Куку Леле“ бил секогаш интересен за јавноста, особено во последно време поради неговиот физички изглед.

Тој ретко зборува пред тв-камерите за неговиот приватен живот, но екипата на Ексклузив беше упорна и за првпат Панки искрено зборуваше за своите две ќерки, за тоа како се снаоѓа во улога на самохран родител, но се разбира, зборувавме и за неговата музичка кариера.

Погледнете го интервјуто:

Back To Top