skip to Main Content

Новак Ѓоковиќ повторно ги разнежни срцата на своите фанови! (ВИДЕО)

Новак Ѓоковиќ повторно ги разнежни срцата на своите фанови! (ВИДЕО)
  • 07.09.2018

Новак Ѓоковиќ се врати во детството со своите наследници Тара и Стефан, што придонесе симпатии кај своите фанови.

Најуспешниот српски тенисер Новак Ѓоковиќ играше во станот со својот син Стефан и ќерка Тара, а додека тој и Стефан скокаа по собата, Тара само ги гледаше. Се тоа , претпоставуваме, со камерата го сними мајката Јелена, а како тоа изгледаше погледнете во видеото.

 

 

Back To Top