skip to Main Content

На времето жареше и палеше: Никогаш нема да погодите која е девојката на фотографијата (ФОТО)

На времето жареше и палеше: Никогаш нема да погодите која е девојката на фотографијата (ФОТО)
  • 22.01.2019

Фотографијата со убава русокоса е  направена пред околу 22 години, и ја красела насловната страна, на некогаш популарниот  естраден магазин “М-Експрес“. За  да не ве држиме во неизвесност, се работи за нашата тв-водителка Хелена Роза.

Фотографијата е направена веднаш по нејзиниот настап на изборот за “Мис моторс“ во Америка. Хелена тогаш била на врвот на модната кариера, но потоа се фрлила во водителските води.

Денес таа живее во Нов Зеланд и е мајка е на две деца, Кјара и Тиан и еве како таа изгледа денес.

Back To Top