skip to Main Content

Низ што помина поранешната сопруга на Никола Груевски, гледајте „Ексклузив“ вечерва во 18:30 часот (ВИДЕО)

Низ што помина поранешната сопруга на Никола Груевски, гледајте „Ексклузив“ вечерва во 18:30 часот (ВИДЕО)
  • 15.11.2018

Насилство и бркање од дома од страна на Никола Груевски , Каролина Гочева зборува за прв пат јавно за својот приватен живот се само дел од темите што ќе ги гледате во денешниот „Ексклузив“.

Со почеток од 18:30 часот вечерва дознавате повторно ексклузивни информации.

Back To Top