skip to Main Content

Не смеете да пропуштите: Македонското девојче гостинка во „Вечер со Тијана“

Не смеете да пропуштите: Македонското девојче гостинка во „Вечер со Тијана“
  • 31.05.2018

Во сабота ве очекува уште едно одлично издание на емисијата „Вечер со Тијана“ на „1ТВ“. Овој пат домаќинката Дапчевиќ го угости најпознатото македонско девојче или како што повеќето милуваат да ја кажат – македонската поп-дива, Каролина Гочева.

Со оглед на тоа дека Каролина ретко имаме прилика да ја видиме во едно вакво издание, во сабота покрај добриот разговор, ќе уживате и во неколкуте прекрасни изведби на најпознатите песни од нејзините албуми.

Впрочем ова беше и прво гостување на Каролина по запловувањето во брачните води, каде откри неколку интересни детали од нејзиниот приватен живот.

Не пропуштајте, сабота во 20:00 часот на „1ТВ“ – „Вечер со Тијана“.

Back To Top