skip to Main Content

Поради порокот заврши во болница: Дара Бубамара има сериозен проблем

Поради порокот заврши во болница: Дара Бубамара има сериозен проблем
  • 02.07.2018

Во месец април, Дара Бубамара одржа концерт во Белград, за кој сè уште се зборува. Подготовките пред концертот многу ја измориле, и како што вели, сè уште се опоравува.

„Многу се дадов за концертот, имав и проблеми, затоа бев во болница. Некако сè ми се собира, но на крајот ја добив таа круна.“ – изјави Дара за „Премиера“, додавајќи:

„Јас сум толку природно луда што не ми треба ништо за да ме спушти, ни да ме подигне. Мојот единствен порок, ако можам да кажам, е таблета за спиење, бидејќи сум постојано под адреналин и не спијам.“ –  признава пејачката.

Back To Top