skip to Main Content

Нејзе се ѝ е лилесто: Македонската водителка знае како да ужива (ФОТО)

Нејзе се ѝ е лилесто: Македонската водителка знае како да ужива (ФОТО)
  • 19.09.2018

Македонската водителка Лила Филиповска повторно ги „запали“ социјалните мрежи.

Имено, таа на својот Инстаграм профил сподели фотографија во опуштена атмосфера, уживајќи во масажите кои ги прави скоро секојдневно.

На фотографијата можевме да видиме на што се должат нејзините прекрасно оформени нозе, но ништо повеќе од тоа. Се чини дека водителката знае како умешно да ги сокрие интимните делови од телото, а истовремено да изгледа сосема пристојно и привлечно.

 

Back To Top