skip to Main Content

Некој со коктел на плажа – Слоновите во скопската зоолошка се ладат со црево

Некој со коктел на плажа – Слоновите во скопската зоолошка се ладат со црево
  • 13.08.2019

1ТВ во Скопската зоолошка градина. Во прилогот на Зоран Василевски – Фаци погледнете како слоновите се справуваат со горештините кои деновиве го зафатија главниот град:

Back To Top