skip to Main Content

На тренинг со Мартина Анчевска: За неа велат дека го има најдобриот задник во градот! (ВИДЕО)

На тренинг со Мартина Анчевска: За неа велат дека го има најдобриот задник во градот! (ВИДЕО)
  • 26.04.2019

Мартина Анчевска е фитнес-модел од Скопје која вежба повеќе од 14 години. Изгледа одлично, а тајната за изгледот вели дека е континуиран тренинг.

Денеска се дружиме со неа, а таа ни покажува вежби за задник, затоа што за неа велат дека го има најдобриот!

Back To Top