skip to Main Content

Наум Петрески во емисија во живо на водителите на „Ексклузив“ им кажа: „Марш“ (ВИДЕО)

Наум Петрески во емисија во живо на водителите на „Ексклузив“ им кажа: „Марш“ (ВИДЕО)
  • 05.11.2018

По скандалот за кој бруеше целата македонска јавност, а во кој нашиот познат пејач Наум Петрески јавно на социјалните мрежи повика на смрт на симпатизерка на партија, тој денеска повторно се надмина себе си.

Имено, додека одеше во живо емисијата „Ексклузив“, водителите Стефан и Нина телефонски сакаа да во вклучат во живо со цел да го прашаат за неговите закани. Пејачот крена телефон, но само кратко и јасно се обрати со зборот: „Марш“.

Што точно сакаше да каже почитуваниот пејач со овој негов кус коментар, може само да претпоставувате и вие, а и ние.

Погледнете ја емисијата. Моментот кога Петрески крена на телефонскиот повик е нeкаде на крајот од емисијата:

Back To Top