skip to Main Content

Наим од Албанија: „Преспав“ ми донесе слава и солзи во очите (ВИДЕО)

Наим од Албанија: „Преспав“ ми донесе слава и солзи во очите (ВИДЕО)
  • 22.01.2019

Адриан Азири познат на јавноста како Наим од Албанија од серијата „Преспав“ во вчерашното издание на Ексклузив раскажа емотивна приказна која му се случила неодамна.

Тој објаснува за средба со фан кој по секоја цена сакал да го види, а неговата реакција вели дека била многу емотивна, односно седел сам во кола и се расплакал.

Целата приказна можете да ја слушнете во видеото од 17:32 минута до 20:00.

Back To Top