skip to Main Content

Момците кои направија вистински бум на Македонската музичка сцена, гости во „Ексклузив“ (ВИДЕО)

Момците кои направија вистински бум на Македонската музичка сцена, гости во „Ексклузив“ (ВИДЕО)
  • 05.12.2018

„Урбан Рекордс“ е продукција составена од млади момци кои изминатиов период прават вистински бум на нашата домашна музичка сцена. Нов стил, нов звук кој за брзо време станува вистински хит кај Македонската публика.

Мотото “Started from the bottom” за овие момци вистински важи бидејќи сеуште се самофинансирани, а нивните видео записи делуваат светски.

Во продолжение пред камерата на „Ексклузив“ ги гледате 2БОНА, Тракер и Таско:

 

Back To Top