skip to Main Content

Модниот дизајнер Небојша Толески со неколку модни критики и совети до нашите познати фаци (ВИДЕО)

Модниот дизајнер Небојша Толески со неколку модни критики и совети до нашите познати фаци (ВИДЕО)
  • 25.10.2018

Факт е дека на македонската музичка естрада и треба квалитетен моден ремонт. Тоа значи дека на повеќете од нив под итно треба да ангажираат некој кој разбира мора или некој кој следи модни трендови.

Екипата на „Ексклузив“ беше во посета на аталјето на модниот дизајнер Небојша Толески со цел да ни каже негово стручно мислење за неколку наши познати пејачи и пејачки.

Погледнете:

Back To Top