skip to Main Content

Мики Црнокрак и Жан Клод ван Дам на исто сепаре во Кемер (ФОТО)

Мики Црнокрак и Жан Клод ван Дам на исто сепаре во Кемер (ФОТО)
  • 28.08.2018

Дефинитивно многумина ќе му подзавидат на познатиот Мики Црнорак на фотографијата која ја објави на социјалните мрежи со еден од најпопуларните актери на сите времиња – Жан Клод ван Дам.

Црнокрак на својот профил на Фејсбук сподели фотка со познатиот актер во турското летувалиште Кемер, каде присуствува на избор за убавина организиран од „Fashion Tv“.

– Не знам дали знаете, но Жан Клод ван Дам е исто така на овој избор, каде е специјален гостин  и ќе биде во жирикомисијата кога ќе се одржува финалето. Инаку морам да кажам дека се однесуваше сосема нормално, како да е најобичен човек. Беше и прилично расположен за разговор за и за сликање.  Скоро цела вечер во дискотеката седеше со нас на сепаре – ни изјави накусо Црнокрак.

Back To Top