skip to Main Content

Меѓуножјето на Мелита највртено на Интернет

Меѓуножјето на Мелита највртено  на Интернет
  • 09.02.2019

Разголените фотографии на Мелита Ракичевиќ кои пред две години осамнаа на Интернет, се уште се број еден на социјалните мрежи. Посебно е актуелна фотката на која Мелита во долна облека позира пред огледало и си го  покажува  меѓуножјето. Оваа фотографија и уште неколку други наводно и ги пуштил во етерот нејзиниот поранешен дечко Виктор. Тогаш се крена голема фама околу овие експлицитни фотки кои и ден денес се највртени на Интернет.

Back To Top