skip to Main Content

Мега-жешко: Водителката Лила Филиповска фотографирана топлес во Турција! (ФОТО)

Мега-жешко: Водителката Лила Филиповска фотографирана топлес во Турција! (ФОТО)
  • 11.07.2019

Една од најубавите жени во Македонија Лила Филиповска топлите летни денови ги поминува во Турција.Оваа недела таа секојдневно ги “части” фановите со атрактивни фотографии.

Таа моментално престојува во еден од најлуксузните хотели во Анталија, а пред неколку часа објави фотографија на која е топлес!

Лила дефинитивно знае како да им го дигне притисокот на мажите, а богами со ваков изглед не е воопшто тешко.

Back To Top