skip to Main Content

Матурантите на тапет кај Сергеј Варошлија (ВИДЕО)

Матурантите на тапет кај Сергеј Варошлија (ВИДЕО)
  • 29.05.2019

Месец Мај секоја година е препознатлив по убавото време, расцветани дрвја, но и матури. Полека но сигурно девојките се подготвуваат со своите свечени тоалети, а машките со своите одела, кои можеби за прв пат ги носат.

Сергеј Варошлија го искористи овој момент да ги искоментира овогодинешните матуранти, па издвои неколку по оваа емисија. Секако, има и модни погодоци, но и катастрофи…

Да погледнеме:

Back To Top