skip to Main Content

Марија од „Ај Кју“ покрај гласовните способности во Лисабон покажа и нешто друго (ВИДЕО)

Марија од „Ај Кју“ покрај гласовните способности во Лисабон покажа и нешто друго (ВИДЕО)
  • 30.04.2018

Полека, но сигурно нашите евровизиски претставници „Ај Кју“ веќе започнаа да ја освојуваат сцената во Лисабон. Уште на нивната прва проба нашата претставничка Марија со нејзиниот настап го привлече вниманието на медиумите.

Облечена во кусо розево фустанче, нашата згодна претставничка на првата проба покажа и повеќе од очекуваното.

Инаку нивниот настап е закажан за на 8 мај, односно ќе настапат во првата полуфинална вечер на големата сцена во Лисабон.

 

Back To Top