skip to Main Content

Македонската музичка сцена дефинитивно се буди: „Ексклузив“ ви ги претставува „ZeeBomb“ (ВИДЕО)

Македонската музичка сцена дефинитивно се буди: „Ексклузив“ ви ги претставува „ZeeBomb“ (ВИДЕО)
  • 28.06.2019

Македонската музичка сцена добива се повеќе нови млади артисти, а едни од најдобрите дефинитивно се Шишкази и Настази кои се потпишуваат како „ZeeBomb“.

Работат неполна година, а веќе имаат хит кој и те како се врти на сите радио станици, телевизии, а кога ќе го слушнете, доколку до сега не сте го направиле истото, веднаш ќе ви влезе во глава. Станува збор за „Лаганини“. Песната може да се слушне и низ сите дискотеки, а брои и повеќе од 300,000 прегледи.

Младите момци исто така може да се пофалат и со песната „Се за мојот тим“.

Овие бројки беа доволна причина да ги поканиме на интервју во „Ексклузив“, а тие секако ја прифатија поканата.

Како започнале, од каде инспирација за името, какво мислење имаат за 2Бона, Слаткар…..и уште многу интересни работи ги дознавате во продолжение:

Back To Top